У Запорізькій єпархії допомагають потерпілим від вибуху газу у житловому будинку Запоріжжя

З благословення митрополита Запорізького і Мелітопольського Луки у Запорізькій єпархії надають духовну та матеріальну допомогу постраждалим від вибуху газу в 4-поверховому житловому будинку, що стався 28 січня 2022 року у Запоріжжі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Запорізької єпархії.

Внаслідок вибуху у будинку по вул. Франка в Олександрівському районі міста одна жінка загинула ще двоє отримали травми.

Того ж дня благочинний Лікарняного Церковного округу Запоріжжя одразу прибув до опікового відділення Міської лікарні №5, щоб надати духовну допомогу та підтримку потерпілій від вибуху жінці. Оскільки її родичів ще не знайдено, за благословенням владики Луки в рамках акції «Любов Милосердствує» за погодженням з лікарями їй буде надано допомогу у вигляді придбання медикаментів та іншого необхідного.

Зазначається, що завдяки зусиллям міської влади, служб порятунку та поліції, на цей момент усі постраждалі забезпечені місцем проживання та всім необхідним насамперед. Священики Запорізької єпархії також висловили готовність надати сприяння та посильну допомогу усім постраждалим.

Митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука та духовенство єпархії моляться про допомогу Божу та втіху всіх постраждалих у цій трагедії.

Просмотров: 512