Митрополит Лука передав допомогу постраждалим внаслідок вибуху газу в житловому будинку Запоріжжя

8 лютого 2022 року митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука зустрівся з мешканцями будинку на вул. І. Франка, 43, чиї квартири постраждали внаслідок вибуху повітряно-газової суміші, та передав від духовенства і вірян Запорізької єпархії гуманітарну допомогу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Від імені духовенства та віруючих Запорізької єпархії митрополит Лука вручив людям продуктові набори, одяг, взуття, предмети побуту тощо. Кошти на це були зібрані в рамках громадсько-церковного благодійного проекту «Любов Милосердствує», який діє в єпархії з 2011 року.

«Можна дуже довго й багато міркувати, чи добрі ми християни, чи погані. Але якщо наші слова не будуть підкріплені конкретними справами жертовної любові до ближнього, що здійснюються на славу Божу, вони не варті нічого. Апостол Іаков дуже чітко говорить нам із цього приводу: «Віра без діл мертва». Саме тому свого часу народився проект «Любов Милосердствує». А наші численні небайдужі парафіяни і сьогодні з великою радістю беруть у ньому активну участь», – зазначив у коментарі представникам запорізьких ЗМІ Його Високопреосвященство.

Просмотров: 235