В Одесі зустріли Всеукраїнський хресний хід Синодального військового відділу УПЦ з мощами святих воїнів

8 лютого 2022 року в Одесі зустріли Всеукраїнський хресний хід з іконами та мощами святих воїнів, який з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія організовує Синодальний відділ УПЦ зі взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Одеської єпархії. 

Святині прибули до Іверського Одеського чоловічого монастиря, де їх із благословення митрополита Одеського і Ізмаїльського Агафангела зустрів вікарій єпархії архієпископ Южненський Діодор із братією обителі.

У хресній ході беруть участь ікони Пресвятої Богородиці, святителя Миколая, святих воїнів, ковчег із мощами святих воїнів.

Після зустрічі хресного ходу в храмі преподобного Серафима Саровського був звершений молебень із молитвою за мир в Україні та святим воїнам. Святині перебуватимуть в Іверському Одеському монастирі для поклоніння до 14 лютого.

Священнослужителі, які супроводжують святині, планують об’їхати всю Україну з молитвами за здоров’я, спасіння, позбавлення від бід, гріховних падінь і всяких напастей, а також за мир, спокій і благополуччя країни.

Просмотров: 1168