У Міжнародний день онкохворої дитини студенти КДАіС здали кров для онкохворих дітей

14 та 15 лютого 2022 року, до Міжнародного дня онкохворої дитини, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра та за ініціативи Синодального відділу Української Православної Церкви з соціально-гуманітарних питань, студенти і вихованці Київських духовних шкіл здали кров для онкохворих дітей. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДАіС.

Студенти відвідали Національну дитячу спеціалізовану лікарню МОЗ України “Охматдит” та Національний інститут раку, де стали донорами для пацієнтів, які потребують переливання крові.

«Студенти Київських духовних шкіл і раніше здавали кров, коли до нас зверталися по допомогу наші віруючі, які потрапили в скрутне становище. А сьогодні ми вирішили відгукнутися на заклик Блаженнішого Митрополита Онуфрія і не лише молитовно, а й активно допомогти онкохворим дітям», — зазначили в Київській духовній академії та семінарії.

Сьогодні в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, за богослужінням були піднесені молитви за онкохворих дітей, з нагоди Міжнародного дня онкохворої дитини.

Просмотров: 308