Священники УПЦ спільно з духовенством Румунської Православної Церкви та представниками Румунської влади перевезли через кордон понад 2000 біженців – жінок та дітей

26 лютого 2022 року з благословення митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія священики Української Православної Церкви протоієрей Димитрій Попеску та протоієрей Николай Попеску спільно з Сучавською Архієпископією Румунської Православної Церкви, депутатами та керівниками з повіту Бистриця-Несеуд (Румунія) було організовано перехід через кордон, ночівля та харчування для громадян України – жінок та дітей, які тікають від війни. Про це повідомила прес-служба Чернівецько-Буковинської єпархії передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

З боку Румунії було надано 17 автобусів, які перевезли понад 2000 наших громадян. Всім було надано проживання в готелі та харчування.

“Чернівецько-Буковинська єпархія УПЦ дякує духовенству Румунської Православної Церкви та владі Румунії за їх співчуття та допомогу нашим жінкам та дітям”, – йдеться у повідомленні.

Просмотров: 488