Хай Матір Божа покриває Своїм Омофором усіх нас! – Керуючий справами УПЦ звернувся до киян та захисників міста (відео)

Керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній звернувся до киян та захисників міста зі словами підтримки та підкреслив, що Предстоятель Церкви Блаженніший Митрополит Онуфрій, єпископат та духовенство, як завжди, зі своєю паствою. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ публікує відеозвернення ієрарха.

Возлюблені брати і сестри, дорогі кияни!

У часи, коли над життям кожного нависає смертельна небезпека, коли щоденні вибухи та сигнали повітряної тривоги, як іржа, з’їдають наші душі, звертаюсь до вас з оптимістичними словами Святого Письма: “Мир вам! Христос Воскрес!”.

Весь народ єднається в бажанні зберегти Батьківщину і мир.

Предстоятель нашої Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій, єпископат та духовенство, як завжди, зі своєю паствою.

Наші храми відкриті й у силу можливостей готові всіляко допомагати населенню міста та його захисникам.

Молитва лине до Бога цілодобово. Тому закликаю всіх переборювати страх та паніку. Молитвою відганяти лукаві думки, максимально сприяти кожному в нових реаліях життя, поступаючись один одному і в укриттях, і в усьому побуті.

Благословіння Господнє нехай буде над усіма захисниками мирного неба над Києвом! Хай Матір Божа покриває Своїм Омофором усіх нас!

Молитвами всіх преподобних отців Печерських хай Господь вселить у душі наші мужність, а усіх киян укріпить у терпінні і збереже у здоров’ї!

Просмотров: 2115