У Харківській та Ніжинській єпархія звершили відспівування загиблих військових та дітей

У храмах Богодухова Харківської єпархії священики звершили відспівування хлопчика, який загинув під час обстрілів у місті Харкові та відспівували загиблих воїнів. У селі Горобіївка Срібнянської громади клірики Чернігівської єпархії звершили відспівування українського військовослужбовця. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби Харківської та Ніжинської єпархій.

У Свято-Духівському храмі міста Богодухів з благословення митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія звершили відспівування хлопчика, який загинув під час обстрілів у місті Харкові.

У Покровському храмі Богодухова благочинний Богодухівського округу протоієрей Стефан у співслужінні настоятеля храму ієрея Михайла Бугіра звершили відспівування воїнів загиблих, захищаючи Україну.

7 березня з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента настоятель Хрестовоздвиженського храму смт Срібне протоієрей Іоанн Багмет звершив чин поховання захисника України воїна Бориса Олексійовича Уса в с. Горобіївка Срібнянської громади.

Просмотров: 610