Священики Житомирської єпархії відспівали загиблих захисників України

Священики Житомирської єпархії в селищі Привітів та Баранівка звершили чин поховання загиблих воїнів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Житомирської єпархії та сторінку у фейсбук протоієрея Романа Клима.

10 березня 2022 року, у четвер першої седмиці Великого посту, у храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці в селищі Привітів (Любарський район) відбувся чин похорону загиблого захисника України Ліщук Василя Вікторовича. Чин відспівування звершив настоятель храму протоієрей Олександр Литвинюк.

“Герой, уродженець села, загинув 24 лютого на 40-му році життя в Донецькій області. Він мужньо, до останнього подиху, захищав Україну від Російського військового вторгнення, – йдеться у повідомленні. – Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким спочилого Захисника України. Молимо Бога про Царство Небесне для р. Б Василія. Вічна пам’ять…”

11 березня настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Роман Клим в селі Баранівка Житомирської області звершив відспівування загиблого воїна Юрія.

“Царство небесне новопреставленому воїну Юрію. Він віддав своє життя за нас. Герої не вмирають”, – написав священик.

Просмотров: 386