Духовенство Харківської єпархії надає духовну підтримку харків’янам, які перебувають в укриттях

Священнослужителі Харківської єпархії Української Православної Церкви, яка особливо постраждала від військових дій російських військ, духовно підтримую сім’ї з дітьми, які перебувають у сховищах, моляться разом з харків’янами, які ховаються від обстрілів, звершили Таїнство вінчання лікарів, а також допомагають харчами та всім необхідним. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Харківської єпархії.

З благословення митрополита Харківського і Богодухівського Онуфрія, священнослужителі єпархії духовно підтримую сім’ї з дітьми, які перебувають у сховищах, допомагають харчовими продуктами та всім необхідним для життя.

Настоятель храму Успіння Пресвятої Богородиці міста Харкова протоієрей Дмитро Тарасов здійснив молебний спів у шкільному притулку, де Харків’яни ховаються від обстрілу.

Голова відділу у справах козацтва звершив Таїнство вінчання над подружжям лікарів харківського медінституту радіології і онкології, що постійно знаходяться в лікарні у бомбосховищі.

“Нехай любов малої домашньої Церкви буде прикладом для усієї України і над нею засяє мирне небо!”, – йдеться у повідомленні.

Просмотров: 298