Духовні школи УПЦ допомагають біженцям, нужденним і захисникам

Вихованці Харківської духовної семінарії в умовах бойових дій допомагають жителям міста, Волинської – біженцям, а Київська духовна семінарія і академія готує їжу для тероборони Києва. Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ розповідає про допомогу майбутніх священиків у час війни з посиланням на сайти духовних шкіл.

У Харкові, де не вщухають бомбардування та бойові дії, студенти семінарії УПЦ продовжують розвозити харчі та предмети першої необхідності по “гарячим” точкам міста. Вихованці духовної школи також розвозять допомогу у пологові відділення та сім’ям з дітьми.

З благословення ректора Волинської духовної семінарії архімандрита Євменія (Михалевського), вихованці та викладачі продовжують надавати допомогу біженцям. Так, на постійній основі семінарія готує гарячі обіди для вимушених переселенців, які харчуються у спорткомплексі “Динамо” (вул. Данила Галицького, 33).

Раніше Волинська семінарія передала на потреби української армії 3 тони картоплі.

У Київській духовній семінарії і академії у рамках постійної допомоги захисникам України готують гарячі обіди та передають харчі територіальній обороні Києва.

Просмотров: 251