У Києво-Печерській Лаврі приймають та роздають гуманітарну допомогу

У дні військових дій в Україні Успенська Києво-Печерська Лавра забезпечує продуктами лікарні та нужденних, приймає та годує тих, хто знайшов в обителі притулок, а також збирає та розподіляє гуманітарну допомогу. Про це повідомив сайт dopomogaua.info.

Допомогти нужденним, якими опікується Лавра, може кожен. Соціальний відділ обителі приймає одяг, взуття, продукти тривалого зберігання, засоби гігієни, антисептики, побутову хімію та все, що може знадобитися людям у непростих життєвих обставинах. Відділ знаходиться за адресою: Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра, корпус №65, кабінет №215 (номер виклику за домофоном: 13). Довідки за телефоном: 063-229-76-98.

«У співпраці з медустановою, розташованою біля входу в обитель, приймаються з усього світу речі найпершої потреби, які потім передаються українцям, які живуть не лише у Києві, а й у районах, що перебувають у стані гуманітарної кризи», — повідомляє прес-служба монастиря.

У столиці роздача допомоги відбувається у приміщенні храму на честь преподобного Агапіта Печерського. Ті, хто потребують, отримують від волонтерів одяг, засоби гігієни, ліки, а також предмети і засоби по догляду за немовлятами.

фото lavra.ua

Просмотров: 706