Предстоятель висловив надію, що перемовини України з Росією будуть успішними і Господь подарує нам мир (відео)

Після молебню за припинення збройного протистояння в Україні, збереження суверенітету і цілісності нашої Держави 20 березня 2022 року Блаженніший Митрополит Онуфрій звернувся до пастви зі Словом, у якому висловив надію, що перемовини України з Росією будуть успішними і Господь подарує нам мир, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Сьогодні ми молилися за Божественною літургією і зараз звершили молебень – за мир в нашій Державі, за мир в Україні. Ми просимо Пресвяту Діву Марію, просимо преподобних отців Антонія і Феодосія, і всіх Печерських, щоб вони вимолили у Бога прощення наших гріхів і щоб Господь подарував нам мир», — сказав Архіпастир.

Зокрема, Предстоятель зазначив, що відомо про переговорний процес між Росією і Україною, який розпочався.

«Він іде непросто, але це вже перший крок, який є вже гуманним кроком, коли проблеми, які виникають між людьми, намагаються вирішити за допомогою розумного слова. Я бажаю, щоб ці переговори мали добре продовження, щоби в них були розумні, виважені рішення, і щоб любов перемогла злобу, яка панує над людьми».

«Нехай Господь благословить нашу землю, нашу владу, наше воїнство і увесь наш український народ», — побажав Блаженніший владика.

Просмотров: 1246