В УПЦ допомагають українцям в найбільш постраждалих від війни містах

Священнослужителі надають безперервну духовну та матеріальну підтримку харків’янам, Мукачівська єпархія передала гуманітарний вантаж в Бердянськ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби Харківської та Мукачівської єпархій.

19 березня 2022 року Свято-Покровський чоловічий монастир міста Харків передав волонтерам хліб та продукти харчування для роздачі харків’янам, які мешкають у районах під постійними обстрілами.

Цього ж дня зусиллями братії Покровської обителі були нагодовані комплексними обідами понад триста пацієнтів Харківської обласної клінічної психіатричної лікарні №3.

Окрім цього Харківський Покровський монастир передав гуманітарну допомогу до міста Чугуїв, яке страждає від обстрілів. Жителі міста отримали хліб, продукти харчування, предмети особистої гігієни та медикаменти.

Також у цей день священики та миряни Мукачівської єпархії зібрали гуманітарну допомогу для потреб Бердянської єпархії УПЦ.

«Настоятель храму на честь Почаївської ікони Пресвятої Богородиці у м. Ужгород протоієрей Василій Алексій та парафіяни з великою любов’ю долучилися до благодійної справи і передали архієпископу Бердянському і Приморському Єфрему продукти харчування, одяг та необхідні речі, які зараз так потребує багатостраждальна Запорізька земля», – повідомляється на сайті єпархії.

Просмотров: 453