Глава Офісу Президента України закликав не спекулювати на релігійному питанні, оскільки розкол країни вигідний тільки ворогу

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак наголосив, що ті, хто сьогодні використовує тему релігії та заклики до погромів працюють на користь Росії з метою внутрішнього розколу українського суспільства. Про це він написав у своєму Telegram-каналі 21 березня 2022 року, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Останнім часом в соцмережах, чатах населених пунктів з‘являється величезна кількість дезінформаційних публікацій та фейкових вкидів, які розганяються російськими ботами та «корисними ідіотами» в Україні, — написав Глава ОП. — Це свідчить про використання росіянами інформаційно-психологічних операцій з метою внутрішнього розколу українського суспільства».

За словами Андрія Єрмака, «ідеї навколо релігійного конфлікту через наявність в Україні «російської церкви». Заклики до погромів», — це одна з тем, яка сьогодні використовується для внутрішніх конфліктів росіянами.

Глава Офісу Президента звернувся до громадян з проханням перевіряти інформацію, бути пильними під час аналізу публікацій та не поспішати з висновками.

«Підтримуйте наших воїнів та Україну, бо сьогодні ми всі ведемо війну за виживання. Це – вітчизняна війна», – закликав він.

Андрій Єрмак наголосив, що «СБУ працює. І потрібно не заважати їм робити свою роботу проти провокаторів. Будь-який розкол вигідний виключно нашим ворогам. Бо вони не можуть перемогти, поки ми єдині».

Просмотров: 10138