Викладачі та студенти Київських духовних шкіл вчергове здали кров для постраждалих від військових дій та поранених захисників України

23 березня 2022 року, з благословення ректора Київської духовної академії і семінарії єпископа Білогородського Сильвестра, викладачі, студенти і вихованці вчергове долучились до формування банку крові для постраждалих від військових дій та поранених захисників України. Також до донації долучилась братія Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу КДАіС.

Забір крові проводився в медичній частині Київських духовних шкіл співробітниками Відділення переливання крові Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.М. Амосова.

Нагадаємо, 18 березня ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Білогородський Сильвестр, проректор з виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій, перший проректор протоієрей Сергій Ющик, викладачі, студенти і вихованці долучились до формування банку крові для постраждалих від військових дій та поранених захисників України.

Просмотров: 294