Духовенство і волонтери УПЦ продовжують допомагати жителям Харкова та захисникам

Харківська єпархія Української Православної Церкви продовжує надавати всебічну допомогу захисникам і мешканцям Харкова та околиць, які перебувають у складних умовах внаслідок бойових дій. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресс-службу єпархії.

28 березня, митрополит Харківський і Богодухівський Онуфрій передав благодійну допомогу, харчі, засоби гігієни та монастирський хліб харків’янам, що ховаються у сховищах. 

Цього ж дня для жителів житлового масиву “Рогань” вихованці Харківської семінарії та волонтери єпархії привезли харчі, засоби гігієни та медикаменти, а 27 березня таку ж допомогу роздали у районі “Горизонт”.

29 березня настоятель Свято-Духівського храму міста Богодухів протоієрей Стефан Бугір передав благодійну допомогу підопічним Богодухівському дитячому будинку-інтернату.

Громади храмів Харкова годують нужденних, роздають продуктові набори жителям міста та захисникам, підтримують людей похилого віку та багатодітні сім’ї. Духовенство звершує богослужіння, молиться про воїнів, звершує молебні на місцях перебування захисників, окроплюючи їх святою водою.

Підписуйтесь на наш канал в Телеграм

Просмотров: 228