Священик і віруючі парафії в Миколаївській єпархії придбали для воїнів мікроавтобус

Настоятель Дмитрівського храму с. Степове в Миколаївській області, парафіяни та благодійники придбали для воїнів мікроавтобус. Про це повідомили в прес-службі Миколаївської єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

“Якщо ми будемо жити з Богом, тоді в нас буде розуміння і теперішнього, і майбутнього. У будь-який час може прийти такий момент у житті, коли перед нами постануть  труднощі.  Величезним випробуванням для нас є напад російських військ, загибель мирних людей, воїнів. Українська Православна Церква всіляко підтримує нужденних,  самотніх людей, захисників рідного краю”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що настоятель Дмитрівського храму протоієрей Іоан Михалко,  разом з парафіянами та благодійниками долучилися до організації, надання гуманітарної допомоги тим, хто цього потребує; до підтримки військових духовно і матеріально. Зокрема, згуртувавшись, об’єднавшись,  з Божою допомогою придбали для воїнів так необхідний мікроавтобус.

Хай Господь своєю милістю береже наші душі від зла, дарує терпіння пережити складні часи. Будемо продовжувати добрі справи, підтримувати один одного, адже Бог є Любов.

Підписуйтесь на наш канал в Телеграм

Просмотров: 232