У Херсонській єпархії просять про допомогу: із-за блокади жителі міста відчувають гостру нестачу в найнеобхіднішому

Відділ Херсонської єпархії у справах сім’ї з благословення митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна просить про допомогу для мешканців Херсону. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт family.church.ua.

“Наше місто зараз знаходиться в блокаді – всі в’їзди в місто заблоковані. Через це багато хто вже відчуває нестачу продуктів харчування, медикаментів та найпростіших засобів існування”, – йдеться у повідомленні.

Відділ займається підтримкою містян. Зокрема організували пункт видачі безплатної гарячої їжі, кожного дня годує близько 200 людей.

Загалом по місту організовано чотири таких пункти, які годують 500-600 людей кожного дня. Також по можливості купуємо медикаменти та доставляємо тим, хто їх потребує.

Зазначається, що без постачання місту загрожує гуманітарна катастрофа. У відділі інформують, що мають можливість її прийняти й передати херсонцям.

“Зараз ми можемо прийняти допомогу коштами для закупівлі продуктів та медикаментів, а також гуманітарну допомогу, зокрема потрібні продукти харчування, медикаменти, дитяче харчування та засоби гігієни. Їх може прийняти наш представник у Миколаєві, де ми заберемо її одразу після відкриття зеленого коридору або за допомогою відчайдушних людей, що зараз їздять до Миколаєва через блокпости.

За необхідності ми можемо написати до Вас офіційного листа-звернення.

Будемо вдячні Вам за молитви та будь-яку допомогу, яку Ви зможете нам надати”.

Пошта для зворотного зв’язку: Email: [email protected]
Тел: 050 57 67 848 – протоієрей Іоанн Гордієнко, керівник відділу у справах сім’ї Херсонської єпархії,
Тел: 050 39 64 942 – Миколай.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграм

Просмотров: 610