В Одеській єпархії УПЦ розповіли, де щодня годують нужденних та приймають біженців

Священники та віряни Одеської єпархії щодня надають гаряче харчування нужденним у монастирях та храмах Одеси, а у Спасо-Преображенському монастирі с. Борисівка підготували кімнати для сімей біженців. Про місця, де надають допомогу, розповіли у прес-службі Одеської єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Гаряче харчування щодня можна отримати в Успенському і Пантелеймонівському чоловічих, Михайлівському жіночому монастирях Одеси, у Свято-Олексіївському храмі, храмі на честь ікони Божої Матері “Усіх скорботних Радість” та інших храмах міста.

В єпархії працює гаряча лінія. За номером +380936150820 у VIBER, WhatsApp або Telegram можна отримати актуальну інформацію.

У Спасо-Преображенському жіночому монастирі с. Борисівка Татарбунарського району розповіли про підготовку обителі до прийому біженців. Ігуменя Євпраксія показала вже готові кімнати для 60 біженців і запросила у монастир потребуючих прихистку. Обитель забезпечена продуктами та зможе нагодувати нужденних.

Інші обителі Одеської єпархії вже приймають біженців та допомагають людям, які потрапили у скрутне становище. В Архангело-Михайлівському жіночому монастирі Одеси допомагають і людям, які з різних причин не можуть піклуватись за своїми пухнастими друзями і залишають котиків сестрам обителі, де їм надають необхідний догляд.

 Підписуйтесь на наш канал у Телеграм

Просмотров: 442