Священникам з Ірпінського благочиння надана допомога у зв’язку з втратою житла

Священнослужителі з родинами, які лишилися своїх домівок у результаті військових дій в Ірпені (Київська область), отримали допомогу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Нагадаємо, 6 березня 2022 року в Ірпені в районі Романівки в результаті обстрілу згорів будинок настоятеля храму на честь великомученика Георгія Побідоносця протоієрея Володимира Молнара, дуже постраждала сама церква. Диякон храму на честь святителя Миколая Чудотворця, що знаходиться на території університету фіскальної служби, Андрій Глущенко в Ірпені, теж лишився без даху над головою.

Благочинний м. Ірпеня протоієрей Олександр Федоричко розповів, що родини отримали допомогу від Предстоятеля Української Православної Церкви, Керуючого справами УПЦ та великої кількості небайдужих людей.

«Щиро дякую Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію Предстоятелю Української Православної Церкви та Митрополиту Бориспільському і Броварському Антонію за батьківську любов і значну матеріальну допомогу сім’ям протоієрея Володимира Молнара та диякона Андрія Глущенка з Ірпінського благочиння. Ці родини втратили житло і все майно внаслідок руйнації ворогом міста Ірпеня та селища Романівки.

Низький уклін також усім небайдужим людям, хто відгукнувся на прохання про допомогу постраждалим. Нехай Милостивий Господь обдарує усіх вас своїми щедротами», — сказав він.

В редакцію Інформаційно-просвітницького відділу також надійшов лист від отця Володимира, у якому він передав слова вдячності «за допомогу та підтримку моїй сім’ї, яка опинилася у складній та важкій ситуації, коли розумієш, що ти та твоя сім’я залишилась без рідного дому».

«Милістю Божою, отримав допомогу від Предстоятеля Блаженнішого Онуфрія та митрополита Бориспільського Антонія, за що їм низький уклін та велика подяка.

Також я і моя сім’я хочемо виразити слова великої вдячності всім добрим людям, які проявили співчуття і підтримали фінансовою допомогою.

Нехай Господь віддячить всім Вам сторицею, дарує мир, любов, здоров’я та спасіння Вам та Вашим рідним.

З молитовною вдячністю, протоієрей Володимир Молнар з родиною», — написав священнослужитель.

Підписуйтесь на наш канал в Телеграм

Просмотров: 2267