Румунський Патріархат продовжує надсилати гуманітарні вантажі до єпархій Української Православної Церкви

Священики та віряни Румунської Православної Церква невпинно допомагають українцям, які внаслідок війни опинилися в складних життєвих обставинах, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Чернівецької єпархії та портал ziarullumina.ro.

31 березня 2022 року Румунський Патріархат доставив до Чернівецької єпархії УПЦ 7-й гуманітарний вантаж загальною масою 35 тонн.

Вантажівки прибули до центру збору гуманітарної допомоги при Чернівецькій єпархії УПЦ, звідки священики та волонтери центру відправляють гуманітарну допомогу в різні регіони України, у яких є нагальна потреба в продуктах харчування, медичних засобах, засобах гігієни, одязі тощо.

4 квітня 2022 року Бреїльська архієпархія Румунської Православної Церкви вкотре провела акцію допомоги громадянам України, які постраждали внаслідок бойових дій.

Священнослужителі та віряни з Бреїли зібрали понад 2,5 тонни гігієнічно-санітарних товарів та предметів першої необхідності, які будуть відправлені до Тульчинської єпархії УПЦ.

Вартість даної допомоги становить 12 000 леїв.

Підписуйтесь на наш канал в Телеграм

Просмотров: 313