На свято Благовіщення в Бучі звершили першу, після визволення міста, Літургію

7 квітня 2022 року, в день свята Благовіщення Божої Матері, священнослужителі Київської єпархії звершили Божественну Літургію у Петро-Павлівському храмі м. Буча Київської області та з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія роздали жителям допомогу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку у фейсбук архімандрита Аркадія (Демченка).

“Сьогодні було особливе Богослужіння – перше після визволення Бучі. Прихожани, серед яких було багато дітей, – це люди, які залишились у місті та пережили окупацію. Усі зі сльозами на очах молилися Богу та Його Пречистій Матері за мир в Україні, за наших воїнів, за свої сім’ї, друзів та близьких, – написав священик. – Піднесли свої сугубі молитви за упокій загиблих воїнів, усіх змучених і вбитих у нашому рідному місті та нашій країні”.

Отець Аркадій розповів, що з благословення Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Онуфрія мешканцям Бучі роздали продуктові пакети, одяг та предмети першої необхідності. Він також висловив особливу подяку працівникам Червоного Хреста за допомогу в організації доставки гуманітарного вантажу.

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм

Просмотров: 3322