Священики Львівської єпархії попрощалися із загиблими українськими воїнами

16 квітня 2022 року секретар Львівського єпархіального управління УПЦ протоієрей Олександр Іванченко, священник Георгій Семеряк, священник Максим Йоєнко та протодиякон Євгеній Голуб звершили чин відспівування захисника України капітана Дмитра Нестерука. Також священики попрощалися ще з двома українськими військовослужбовцями: полковником Олександром Григор’євим та старшим лейтенантом Василем Гнатюком. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Львівської єпархії.

“28 лютого в районі населеного пункту Макарів Бучанського району Київської області ворожою ракетою був збитий вертоліт Мі-8. Бродівські військовослужбовці виконували польотне бойове завдання з відбиття збройної агресії російської федерації. Усі троє полеглих авіаторів – кращі випускники Харківського університету Повітряних Сил”, – йдеться в повідомленні.

“В одному екіпажі їхні долі злилися у вись… За нас і свою країну вони віддали найцінніше – своє життя. І як сказано в святому письмі – ніхто не може мати більшої любові, ніж той, що віддав своє життя за ближніх своїх. Зі святими упокояться душі наших захисників”, – сказав у своєму слові отець Олександр Іванченко.

Підписуйтесь на наш канал в Телеграм

Просмотров: 954