У Світлий Вівторок Предстоятель очолив пасхальне богослужіння у Покровському жіночому монастирі (+відео)

26 квітня 2022 року, у вівторок Світлої седмиці, Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив Божественну літургію у Миколаївському соборі Свято-Покровського жіночого монастиря міста Києва, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Перед богослужінням паства зустрічала Блаженнішого владику біля храму. Архіпастир привітав вірян з Пасхою Христовою та роздав подарунки.

За Літургією Предстоятелю співслужили вікарії Київської єпархії єпископ Ірпінський Лавр і єпископ Бородянський Марк, духовенство монастиря та гості у священному сані.  За богослужінням молилась настоятелька обителі ігуменя Калісфенія (Шамайло). Богослужбові піснеспіви виконував хор сестер Покровського монастиря.

За Літургією піднесли прохання про мир на українській землі, про позбавлення від ворога, щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї і втратив домівки, щоб Господь благословив людей доброї волі, які допомагають нужденним.

Наприкінці богослужіння Блаженніший владика привітав сестер та парафіян обителі із Великоднем. Архіпастир побажав вірянам вічної радості, світлої надії та невмирущої любові, щоб Господь сподобив нас Свого Небесного Царства, яке стало відкритим для людей після Христового Воскресіння.

Нагадаємо, у Світлий Понеділок Предстоятель звершив святкове богослужіння у Флорівському монастирі.

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм

Просмотров: 1137