У Львові невідомі осквернили православний храм

8 травня 2022 року у Львові було вчинено акт вандалізму і наруги над храмом на честь святого рівноапостольного князя Володимира Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на інформаційний ресурс «Перший козацький».

Всупереч численним закликам української влади зберігати релігійний мир та не порушувати внутрішню єдність народу України, у місті Львів вкотре було вчинено провокацію проти релігійної громади Свято-Володимирського храму Української Православної Церкви.

8 травня 2022 року, у Неділю жінок-мироносиць, парафіяни Свято-Володимирського храму не змогли потрапити всередину храму для звершення богослужіння, оскільки вхідні двері були залиті монтажною піною.

Більше того, невідомі особи, вчиняючи злочин з характерними ознаками диверсійної діяльності, залишили на стінах святині численні написи блюзнірського та провокативного характеру.

Настоятель храму отець Володимир викликав поліцію.

Нагадаємо, 25 квітня 2022 року невідомий чоловік зі зброєю приїхав до Свято-Володимирського храму УПЦ у Львові і заявив, що готується до знесення церкви. А 1 травня 2022 року група радикалів намагалася зірвати Божественну літургію у цьому храмі.

Підписуйтесь на наш канал в Телеграм.

Просмотров: 9807