У День Перемоги Предстоятель звершив молитву у Києво-Печерській Лаврі за загиблими у дні війни

9 травня 2022 року, у 77-му річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій підніс заупокійні молитви за загиблими воїнами і безвинно вбитими у дні війни. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Заупокійне богослужіння звершили після Божественної літургії у храмі на честь преподобного Агапіта Печерського Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври.

Предстоятелю співслужили митрополит Ніжинський і Прилуцький Климент, єпископ Ірпінський Лавр, єпископ Бородянський Марк та духовенство обителі.

Блаженніший владика помолився за воїнів, які віддали своє життя для перемоги над нацизмом, за всіх християн, які невинно загинули у роки Другої світової війни. Предстоятель також підніс молитви за українських воїнів, які загинули, захищаючи Україну у дні теперішньої війни.

З благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія сьогодні в усіх храмах та монастирях Київської єпархії УПЦ підносять молитви за загиблими у Другій світовій війні та звершують молебні за утвердження миру в Україні.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграм

Просмотров: 4113