Святитель Миколай не тільки чудотворець, а й ревнитель чистоти Православної віри — Блаженніший Митрополит Онуфрій (відео)

У своїй проповіді 22 травня 2022 року Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів про святителя Миколая, пам’ять якого Свята Церква вшановує цього дня, і зазначив, що сьогодні ми просимо угодника Божого, щоб він допоміг нам і творити добрі справи, і зберігати чистоту Православної віри, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Святитель Миколай відомий як чудотворець, який робив дуже багато добрих справ під час земного життя і ще більше він їх звершує після свого відходу від землі. На Небі у лику святих святитель Миколай молиться Богу за людей, які до нього звертаються за допомогою і своїми молитвами допомагає їм. Але ще одна чудова риса у святителя Миколая, що він не лише робив добрі справи, він ревнував за чистоту Православної віри», — наголосив Предстоятель.

За словами Архіпастиря, «ми сьогодні просимо святителя Миколая, щоб він допоміг нам і творити добрі справи, і зберігати чистоту Православної віри, щоб він помолився за нас перед Богом, щоб Він пробачив нам наші гріхи, послав мир на нашу землю, щоб ми в мирі, любові, злагоді один з одним проводили свій земний шлях і сподобилися вічного спасіння на Небі у Христі Іісусі, Господі нашому».

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм.

Просмотров: 672