Фонд Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир Вам» допоміг нужденним та сім’ям з дітьми в Херсоні

Синодальний соціально-гуманітарний відділ УПЦ передав від фонду Блаженнішого Митрополита Онуфрія допомогу парафії на честь Касперівської ікони Пресвятої Богородиці Херсону, яка опікується постраждалими з перших днів війни в Україні. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ, з посиланням на прес-службу Соціально-гуманітарного відділу.

На прохання настоятеля храму, керівника Херсонського єпархіального відділу у справах сім’ї протоієрея Іоанна Гордієнка, фонд Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир Вам» перерахував 70 тисяч гривень, і 20 травня громада храму на честь Касперівської ікони вже купила необхідні товари.

«Ми дуже дякуємо фонду Блаженнішого Митрополита Онуфрія та Синодальному соціально-гуманітарному відділу за допомогу. У неділю, на свято святителя Миколая, ми роздали допомогу сім’ям, якими опікуємося. А частину коштів витратили на продукти для нашої соціальної кухні при храмі, яка діє з перших днів війни. Зараз ми щоденно годуємо близько 200 людей», — зазначив отець Іоанн.

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм

Просмотров: 418