Священнослужителі Кам’янської та Ніжинської єпархій відспівали загиблих Захисників України

Священники Української Православної Церкви провели в останню дорогу двох воїнів, які загинули, захищаючи Україну від російської агресії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужби Кам’янської та Ніжинської єпархій.

16 червня 2022 року у Миколаївському кафедральному соборі міста Кам’янське був звершений чин відспівування полеглого Захисника України Артема Смирнова (1984 р. н.).

Духовенство та віряни Кам’янської єпархії висловлюють співчуття родині та близьким загиблого і закликають молитися за упокоєння його душі.

17 червня 2022 року з благословення митрополита Ніжинського і Прилуцького Климента благочинний Бобровицького округу протоієрей Миколай Дорошко у співслужінні місцевого духовенства звершив чин похорону загиблого солдата Сергія Дяченка.

«Сергій Дяченко народився 28 липня 1975 р., мав три вищі освіти та працював приватним підприємцем. До оборонців Сіверщини він долучився у березні цього року, служив командиром взводу», – повідомляє єпархіальна пресслужба.

Загинув воїн 15 червня під час виконання бойового завдання.

Прощалися із Героєм на центральній площі Бобровиці.

Вічна пам’ять загиблим Захисникам України.

Просмотров: 352