Депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко створила нову релігію й агітує за неї у стінах Верховної Ради

Під час дебатів в стінах Верховної Ради щодо ратифікації Україною «Стамбульської конвенції» одна з лідерів партії «Європейська солідарність» Ірина Геращенко з трибуни наголосила: «Нашою релігією повинна стати євро-атлантична інтеграція». По це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Телеканал Рада.

Таким чином Геращенко під час виконання своїх депутатських повноважень нав’язувала іншим власні релігійні переконання. Пізніше у своєму виступі депутатка вже констатувала той факт, що для її політичної команди (партії «Європейська солідарність») євро-атлантична інтеграція вже стала релігією.

Дана заява цікава тим, що саме партія «Європейська солідарність» активно просувала політичне гасло передвиборчої компанії «Армія. Мова. Віра». Результатом втручання під цим гаслом політиків в релігійне життя України стало поглиблення розколу в Православ’ї та привезення в Україну зі Стамбула паперу, який назвали «Томос».

До цього часу вважалося, що томос має відношення до існування православної релігії, на основі чого і була створена «ПЦУ». Відтепер постало питання, чи має релігійна структура, створена внаслідок активної політичної діяльності партії «Європейська солідарність», відношення до християнських принципів моралі, чи за основу релігійних принципів в «ПЦУ» покладені зовсім інші ідеї, на кшталт положень «Стамбульської конвенції»?

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм

Просмотров: 1210