Митрополит Варсонофій висловив співчуття родичам загиблих у Вінниці

14 липня 2022 року митрополит Вінницький і Барський Варсонофій висловив співчуття родичам і знайомим загиблих у результаті ракетного обстрілу з боку Росії. “Молимось за тих, хто постраждав і перебуває у важкому стані”, – йдеться у повідомленні Вінницької єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Станом на 16:35 МВС України повідомило про 21 загиблого (у тому числі 3 дитини), 52 людини госпіталізовано (в тому числі 4 дитини), за медичною допомогою звернулася 91 особа, тривають пошуки 42-х осіб, пошкоджено 55 будівель.

Пошкоджень зазнав і храм на честь великомученика Георгія Побідоносця. Зруйноване господарське приміщення храму та постраждало приміщення недільної школи. Всі ікони у храмі вціліли.

Митрополит Вінницький і Барський Варсонофій висловлює співчуття родичам і знайомим загиблих людей.

“Царство Небесне всім невинно вбитим! Молимось за тих, хто постраждав і перебуває у важкому стані”, – йдеться у повідомленні.

15 липня у Вінниці та області оголошено днем жалоби. Духовенство єпархії звершить заупокійні богослужіння за загиблими. Імена постраждалих, які знаходяться зараз в реанімації: Анастасія, Марина, Ірина, Юрій, Віталій, Павло, Андрій, Вікторія.

Просмотров: 1398