Відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань доставив гуманітарну допомогу жителям Слов’янська та Чернігівщини

Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань у рамках проєкту “Місія милосердя” доставив до храму преподобного Серафима Саровського у м. Слов’янську 100 екстрених продуктових наборів. Також співробітники синодального відділу передали продукти загальною вартістю у 30 тис. грн. для нужденних жителів Чернігівщини. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Telegram-канал “Церква допомагає”.

За сприяння Румунської Православної Церкви і Чернівецької єпархії УПЦ та завдяки старанням клірика УПЦ протоієрея Миколая Попеску від благодійників та людей доброї волі із Канади для постраждалих жителів Слов’янська була надіслана гуманітарна допомога у вигляді 100 екстрених продуктових наборів. Волонтери Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань доставили цю допомогу до храму преподобного Серафима Саровського у м. Слов’янську, звідки її роздали нужденним людям.

Також Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань привіз продукти загальною вартістю у 30 тис. грн. для нужденних жителів Чернігівщини.

“Одну частину гуманітарної допомоги отримали віряни церкви святого Архистратига Михаїла села Брусилів, а іншу — громада храмового комплексу  поблизу Дому преподобного Лаврентія Чернігівського, у якому діє благодійна трапезна”, – розповіли православні волонтери.

Окрім того, співробітники місії передали 80 екстрених продуктових наборів для Українського товариства сліпих, а також гуманітарну допомогу для переселенців, котрі проживають на Вінничині, та сестринству Кирилівського монастиря, яке щоденно годує близько 70 бездомних.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграм.

Просмотров: 328