10 авто «Швидкої допомоги» передали для Одеси та області

30 липня 2022 року Благодійний фонд Вадима Новинського (протодиякона Української Православної Церкви) передав Одеському обласному центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф п’ять нових автомобілів швидкої допомоги та п’ять автомобілів ШМД було передано для потреб одеського міського департаменту охорони здоров’я. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Одеської єпархії.

“Делегація співробітників Одеського обласного центру екстреної медицини у складі п’яти осіб прибула до Києва, де прийняла від фонду «Покров» автомобілі та успішно доставила їх до Одеси. Висловлюємо подяку благодійному фонду «Покров» та особисто отцю Вадиму Новинському за надану допомогу, якої сьогодні потребують жителі Південної Пальміри”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що сьогодні оперативно надати медичну допомогу неможливо без транспортних засобів, які доставляють медиків до місць пригод: “Церква вкотре, доводячи добрими справами свою вірність українському народові, надає значну допомогу”.

Просмотров: 286