Митрополит Агафангел освятив та передав медичним закладам десять автомобілів ШМД, які для Одеси та області придбав БФ «Покров»

9 липня 2022 року митрополит Одеський і Ізмаїльський Агафангел звершив чин освячення автомобілів швидкої допомоги, які для потреб Одеси та Одеської області придбав благодійний фонд Вадима Новинського (протодиякона Української Православної Церкви) «Покров». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Одеської єпархії.

У своєму архіпастирському слові з нагоди освячення медичних транспортних засобів митрополит Агафангел зазначив, що Українська Православна Церква завжди була і буде зі своїм народом, а такі добрі справи, як передача карет швидкої допомоги, є свідченням того, що наш народ в єдності зможе подолати всі ті труднощі, які випали на долю України.

«Я вірю, що ці машини врятують не одне життя жителів нашої області та будуть слугувати на благо Одещини», – сказав владика.

Директор департаменту охорони здоров’я Одеської обласної військової адміністрації Наталія Одарій-Захар’єва подякувала від імені Одеської ОВА та Одеської обласної ради за необхідні подарунки для потреб екстреної медицини області.

Вдячність від імені міського голови Одеси висловив директор департаменту охорони здоров’я Одеської міської ради Левон Нікогосян.

Просмотров: 363