Українська Православна Церква передала п’ять автомобілів швидкої допомоги для лікарень міста Запоріжжя

9 серпня 2022 року митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука звершив чин освячення автомобілів швидкої допомоги, які для лікарень Запоріжжя придбав благодійний фонд Вадима Новинського  (протодиякона Української Православної Церкви) «Покров». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Запорізької єпархії.

Висловлюючи подяку благодійному фонду «Покров» та особисто отцю Вадиму митрополит Лука висловив сподівання, що пожертвувані медичні транспортні засоби допоможуть врятувати не одне людське життя:

«Якщо лікар має знання, але не має необхідних інструментів, обладнання, то він мало чим зможе допомогти хворому. Що ж казати про ті випадки, коли хворий перебуває за десятки кілометрів, а його необхідно терміново перевезти до лікарні для невідкладної операції? Звісно, ​​хотілося б, щоб наші люди ніколи не хворіли, і ці машини залишалися без роботи. Але, на жаль, це станеться не скоро. І поки цей щасливий час не настав, ми сподіваємося, що цей дар послужить багатьом людям», – сказав архіпастир.

Також владика Лука зауважив, що у цей складний час для нашої Батьківщини чада Української Православної Церкви вкотре довели, що є вірними українському народу і готові розділяти з ним як радість, так і горе.

Просмотров: 358