Вітання Предстоятеля митрополиту Бориспільському і Броварському Антонію з 55-річчям з дня народження

 

ЙОГО ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕНСТВУ,

ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОМУ АНТОНІЮ,

МИТРОПОЛИТУ БОРИСПІЛЬСЬКОМУ І БРОВАРСЬКОМУ,

КЕРУЮЧОМУ СПРАВАМИ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ,

ПОСТІЙНОМУ ЧЛЕНУ СВЯЩЕННОГО СИНОДУ

 

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Сердечно вітаю Вас з 55-ю річницею з дня Вашого народження.

З юності Ви горіли бажанням трудитися у Винограднику Христовому, і Господь, бачачи добрий порив Вашої душі, покликав Вас до чернечого ділання, а потім і до священнослужіння. Більше двох десятиліть Ви з благоговінням предстоїте перед престолом Божим, з ретельністю і відповідальністю виконуєте багато послухів, покладених на Ваші рамена Священноначалієм.

Достойно здійснюючи і нині своє відповідальне та нелегке служіння на ввіреному Вам поприщі, Ви вносите чималий внесок у підготовку та проведення засідань Священного Синоду, прагнете, щоб робота ввіреного Вам Управління справами Української Православної Церкви здійснювалася на належному рівні. Ці відповідальні адміністративні послухи Ви поєднуєте з батьківською турботою про розвиток парафіяльного життя в богоспасаємій Бориспільській єпархії.

Дорогий Владико! Для багатьох пастирів і віруючих Ви дійсно стали прикладом мужності, стійкості і витримки, стверджуючи на власному прикладі слова Святого Письма: усе можу в Іісусі Христі, Який мене зміцнює (Флп 4:13). Нехай Вашим служінням і надалі прославляється ім’я Боже, а багаті милості і щедроти Спасителя нашого та всесильна допомога Його Пречистої Матері незмінно нехай супроводжують Вас на усіх стезях Вашого земного шляху до Царства Небесного.

Многая і благая Вам літа!

З любов’ю у Христі

 

ОНУФРІЙ

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ

 

25 серпня 2022 року

Просмотров: 320