Не виявлено жодних провокаційних матеріалів — СБУ про хресний хід вірян УПЦ до Почаєва

У відповідь на провокативне звернення депутата від партії Порошенка «ЄС» Володимира Ар’єва Служба безпеки України повідомила, що у вірян УПЦ, які йшли хресним ходом з Кам’янця-Подільського до Почаєва, не було виявлено жодних заборонених предметів, символіки чи провокаційних матеріалів. Про це повідомив сам Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Facebook, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«У серпні ц.р. спільно з ГУ НП в Хмельницькій області здійснювалась перевірка паломників, які перебували на території кафедрального собору Олександра Невського Кам’янець-Подільської єпархії УПЦ. В результаті зазначеного заборонених до обігу предметів, символіки, провокаційних матеріалів не виявлено, фактів діяльності на підтримку країни-агресора не встановлено.

В ході супроводження вказаного заходу правопорушень, досудове розслідування яких вiдповiдно до ч. 2 ст. 216 Кримінального процесуального кодексу України здiйснюють слідчі органів безпеки, зафіксовано не було», – повідомили у Службі безпеки України.

Просмотров: 1952