Помісні Православні Церкви продовжують надавати допомогу постраждалим українцям

Румунська Православна Церква вчергове відправила гуманітарну допомогу до Рівненської єпархії УПЦ. Польський Православний Митрополичий Благодійний Фонд «Елеос», який діє за сприяння Православної Церкви в Америці, передав до різних міст України 150 кг ліків. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Рівненської єпархії та офіційну сторінку БФ «Фавор» у Facebook.

13 вересня 2022 року до Рівненської єпархії прибув черговий гуманітарний вантаж від Румунської Православної Церкви. До складу благодійної допомоги, яку надіслали румунські віряни, входять продукти харчування та засоби гігієни. Дану допомогу священники та волонтери Рівненської єпархії розподілять і передадуть військовими ЗСУ, внутрішньо переміщеним особами та нужденним.

Завдяки польському Православному Митрополичому Благодійному Фонду «Елеос», який діє за сприяння Православної Церкви в Америці, та завдяки трудам клірика Кам’янської єпархії УПЦ священника Олександра Лютенка, БФ «Фавор» відправив 150 кг ліків екстреної медичної допомоги (парацетамол, омепразол, піралгін, бинти та газові пов’язки) до волонтерських організацій Дніпра, Харкова, Почаєва, Білої Церкви, Колків та Житомира.

Нагадаємо, Румунська Церква передала тисячу рюкзаків для дітей українських біженців, Польська – гуманітарний вантаж для переселенців.

Просмотров: 238