Священнослужителі Володимир-Волинської, Миколаївської та Харківської єпархій провели в останню дорогу загиблих Захисників Батьківщини

8-12 вересня 2022 року священники Володимир-Волинської, Миколаївської та Харківської єпархій відспівали полеглих воїнів ЗСУ, які віддали свої життя, захищаючи Україну від російської агресії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на єпархіальні пресслужби.

8 та 9 вересня у селищі Головне на Любомльщині священники Володимир-Волинської єпархії провели в останню путь загиблих воїнів Миколу Томашевського та Сергія Якимука.

Відспівували воїнів у місцевому Свято-Троїцькому храмі. Заупокійні богослужіння очолював настоятель парафії архімандрит Сава (Мякота).

10 вересня настоятель Покровського храму села Чорноморка Миколаївської єпархії протоієрей Андрій Голуб звершив чин похорону загиблого війсковослужбовця ЗСУ.

Відспівування полеглого Героя відбулося у місті Очаків.

12 вересня настоятель храму Різдва Христового села Максимівка Харківської єпархії ієромонах Даниїл (Гаврилін) відспівав полеглого Захисника України Ігоря Швеця.

Вічна пам’ять полеглим Героям!

Просмотров: 294