Київська духовна академія та Університет менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України підписали Меморандум про співпрацю

22 вересня 2022 року, в Київських духовних школах відбулась зустріч ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра та ректора Університету менеджменту освіти Національної академії педагогічних наук України Миколи Олексійовича Кириченка. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДАіС.

Від Академії на зустрічі також були присутній учений секретар ієромонах Митрофан (Божко), а від Університету — завідувач кафедри педагогіки, адміністрування та спеціальної освіти Ірина Леонідівна Сіданіч та співробітниця університету Єлизавета Сергіївна Чепенко.

Під час зустрічі керівники навчальних закладів поділилися своїм баченням ситуації в галузі вищої освіти в Україні та місцем духовної складової в освітньому просторі. Також сторони ознайомили одна одну зі специфікою свого навчального закладу та освітніх програм, і презентували свої видання та методичні розробки.

На завершення зустрічі, архієпископ Сильвестр і М.О. Кириченко підписали Меморандум про співпрацю між Київською духовною академією та Університетом менеджменту освіти НАПН України. Документ передбачає проведення спільних інформаційних, освітніх, комунікативних заходів, науково-практичних конференцій, семінарів, «круглих столів», тренінгів та реалізацію інших проектів за участю здобувачів вищої освіти, працівників та науково-педагогічних працівників сторін.

Просмотров: 262