Мукачівська єпархія допомагає дітям-сиротам з дитбудинків Дніпра

40 дітей з дитбудинків «Обійми» так «Барвінок» м. Дніпро з початку війни в Україні переїхали до Закарпаття. Зараз вони знаходяться у гірській місцевості, де їх регулярно відвідує духовенство та волонтери Мукачівської єпархії.

Діти та їх вихователі завжди з нетерпінням чекають на своїх церковних друзів, — розповідає настоятель Свято-Троїцького храму м. Мукачева протоієрей Ярослав Попович.

Віряни збирають для маленьких переселенців їжу, взуття, одяг, ліки, велосипеди, електротехніку та інші речі, а волонтери відвозять у пансіонат.

«Діти ще все потребують нашої допомоги! Тому є прохання до всіх вас, друзі! Дітям-сиротам потрібні: холодильник, овочі (помідори, огірки), мариновані огірки, ковбаса, сир твердий, йогурти, фрукти в асортименті і т.п. (з розрахунку на 40 дітей). Збір продуктів здійснюється у Свято-Троїцькому храмі м. Мукачево. Крім того, дітям шукаємо взуття. Щодо розмірів телефонуйте нам окремо. Головне прохання, аби взуття не потрібно було шнурувати, бо це особливі діти», — повідомляє пресслужба єпархії.

Фінансово підтримати сиріт можна перерахувавши кошти на картковий рахунок: 4149 4998 0483 4883.

Додаткова інформація за тел.: 050-516-64-40 (о. Ярослав Попович).

Нагадаємо, 30 вересня в Українській Православній Церкві офіційно оголошено Днем молитви за сиріт.  У Києво-Печерській Лаврі помолилися за дітей сиріт у День усиновлення.

За матеріалами сайту Мукачівської єпархії УПЦ 

Просмотров: 225