Чернівецька єпархія вчергове доправила до Святогірської лаври гуманітарний вантаж

24 вересня 2022 року до Успенської Святогірської лаври прибула гуманітарна допомога від Чернівецької єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Чернівецької єпархії.

До Святогірської лаври гуманітарну допомогу транспортували двома вантажними автобусами. Також один автобус доправив допомогу до лаврського скита в селі Адамівка, який зазнав серйозних пошкоджень від артилерійських обстрілів: в обителі розбитий дах та пошкоджені стіни, монахиням на насельникам під час дощів доводиться черпати воду з приміщень.

Намісник Святогірської лаври митрополит Арсеній, братія монастиря, насельники скита та біженці, котрі знайшли прихисток в обителі, висловлюють щиру подяку всім небайдужим людям, які беруть участь у зборі допомоги для постраждалої обителі.

За благословенням митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія у Чернівецькій єпархії продовжується збір допомоги для насельників Святогірської лаври та близько 500 мирних жителів, які живуть у монастирі.

Про те, як долучитися до збору допомоги, читайте за посиланням.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграм

Просмотров: 400