Священнослужителі Української Православної Церкви у Вінниці передали черговий автомобіль для військових ЗСУ

Вінницька єпархія Української Православної Церкви, зусиллями митрополита Вінницького і Барського Варсонофія та священнослужителів єпархії придбала черговий автомобіль для військових ЗСУ. Про це 16 жовтня 2022 року повідомили у пресслужбі Вінницької єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Машину пофарбували у спеціальний колір, провели техогляд та освятили на території Георгіївського храму Вінниці. Автомобіль передали в одну з військових частин Вінницької області для потреб наших солдатів. Також доставили декілька мішків харчових круп.

“Щиро дякуємо за допомогу у придбанні авто за кордоном сім’ї Педан Олександру та Марині. Також дякуємо за сприяння голові Вінницької ОВА Борзову Сергію Сергійовичу. За фарбування — сім’ї Чистоколяного Ігоря”, – йдеться у повідомленні.

Священники Вінницької єпархії, як і всієї Української Православної Церкви, продовжують молитись і допомагати нашим воїнам та усім постраждалим людям.

Нагадаємо, з 9 серпня по 11 жовтня завдяки зусиллям духовенства та мирян Української Православної Церкви для Захисників України було передано 10 автомобілів. 14 жовтня в Одеській єпархії передали для потреб воїнів ЗСУ, а також автомобіль швидкої медичної допомоги для департаменту охорони здоров’я Одеської області. 

Просмотров: 189