Віряни в Мукачівській єпархії УПЦ зібрали кошти на автомобіль для ЗСУ

Віряни та небайдужі жителі села Приборжавське на Закарпатті зібрали кошти для придбання автомобіля для ЗСУ. Парафія у черговий раз долучилася до придбання спецавтомобіля та відправки провізії Захисникам України на передову. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Мукачівської єпархії.

З благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та за підтримки настоятеля храму протоієрея Олександра Ряшко віряни та небайдужі жителі села зібрали кошти для придбання автомобіля для ЗСУ.
“З молитвою і маленькими подарунками та Божим благословінням 22 жовтня в Свято-Покровському храмі села Приборжавське було звершено відправку на передову воїнів−односельчан. Разом з тим, за підтримки добрих людей та вірян храму, було придбано і освячено автомобіль, спорядження та провізію для захисників України”, – йдеться у повідомленні.
Це вже не перша допомога парфії воїнам ЗСУ. В березні та червні 2022 року православна громада вже долучалася до придбання та відправки спецавтомобіля для 128-ї Закарпатської бригади.

Підписуйтесь на наш канал у Телеграм

Просмотров: 160