У Мукачівській єпархії освячені два нових храми

Митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор освятив два храми на Закарпатті — в селі Буківцево в ім’я праведного Симеона Богоприїмця та у селі Доробратово в ім’я святителя Миколая. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Мукачівської єпархії.

29 жовтня митрополит Феодор освятив невеликий гірський храм в ім’я праведного Симеона Богоприїмця у селі Буківцево та звершив Божественну літургію у новоосвяченій церкві.

Наприкінці богослужіння владика звернувся до присутніх вірян зі словами проповіді, подякував усім причетним до будівництва нової святині та закликав Боже благословення.

30 жовтня митрополит Мукачівський і Ужгородський Феодор з архіпастирським візитом відвідав с. Доробратово, де освятив новий храм в ім’я святителя Миколая і престол звершив Божественну літургію.

По завершення Літургії владика звернувся до всіх присутніх зі словами проповіді. Владика висловив подяку настоятелю храму протоієрею Симеону Шляхті, парафіянам та всім жителям села за труди покладені для будівництва нового храму та призвав на всіх Боже благословення.

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм

Просмотров: 339