Волинські священники вчергове здійснили гуманітарний візит на Схід України і доставили на передову ще одне авто

Священники Волинської єпархії вчергове доставили транспортний засіб та гуманітарну допомогу для військовослужбовців ЗСУ у Харківській області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на єпархіальну пресслужбу.

Займалися транспортуванням автомобіля настоятель Іллінського храму села Борочиче протоієрей Юрій Зарафутдінов та настоятель Христо-Різдвяного храму міста Горохів протоієрей Андрій Гаврилюк.

У ході поїздки отець Юрій та отець Андрій відвідали земляків-військовослужбовців та доставили для них передачі від рідних. Під час зустрічі з волинськими воїнами священники поспілкувалися із ними та запевнили їх у молитовній підтримці.

Також від небайдужих волинян отці-волонтери передали окопні свічки й харчові продукти для воїнів та теплі речі для цивільного населення деокупованих територій.

До одного з військових шпиталів звільненої Харківщини, де надають допомогу важкопораненим Захисникам України, священники передали лікарські препарати.

Повертаючись із поїздки, священнослужителі на прохання фронтовиків забрали один автомобіль у Волинську область для відновлення.

Раніше Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ повідомляв про передачу автомобілів для військових ЗСУ в ОдеськійЧернівецькійВінницькійОвруцькій та Тульчинській єпархіях.

Читайте також: Відбувся черговий гуманітарний візит священників Волинської єпархії на Харківщину.

Підписуйтеся на наш канал у Телеграм

Просмотров: 210