У Чернівецькій єпархії в селі Кошуляни освячено храм на честь дванадцяти апостолів

12 листопада 2022 року, з благословення митрополита Чернівецького і Буковинського Мелетія, єпископ Новоселицький Клеопа, вікарій Чернівецької єпархії звершив освячення зимового храму на честь дванадцяти апостолів у селі Кошуляни Дністровського району Чернівецької області. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Чернівецько-Буковинської єпархії.

Після освячення храму Божественну літургію очолив єпископ Новоселицький Клеопа у співслужіння настоятеля храму митрофорного протоієрея Романа Барбакара та духовенства єпархії.

За богослужінням були піднесені молитви про мир на українській землі; про позбавлення від ворога; щоб Господь зглянувся на наш народ і зберіг тих, хто у відчаї й втратив домівки; про благословіння Боже людям доброї волі, які допомагають нужденним.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія настоятель храму удостоєний права служіння з відчиненими Царськими вратами до молитви «Отче наш».

В кінці богослужіння настоятель парафії отець Роман подякував владиці Клеопі за освячення храму та звершене богослужіння, а також духовенству та вірянам за соборну молитву.

Просмотров: 231