Воїн ЗСУ: Демонізація Церкви – це шлях до внутрішньої ворожнечі (відео)

12 грудня 2022 року військовослужбовець ЗСУ Богдан Графов записав звернення на підтримку Української Православної Церкви, в якому закликав владу України розв’язувати питання внутрішньої безпеки законним шляхом, не роблячи кроків, що ведуть до розколу суспільства. Відеозвернення розмістив Telegram-канал «Миряни захисники України», передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Під час війни я вважаю такі речі недоречними й лише такими, що розколюють суспільство», – заявив Богдан. Він нагадав владі, що боротися з колаборантами та проявами русофільства можна в рамках закону.

«Демонізувати всю Церкву – це шлях до внутрішньої ворожнечі, це посягання на священне для багатьох. Я сподіваюся, що владі вистачить розуму розв’язувати гострі питання конструктивно, не зачіпаючи почуття віруючих», – наголосив військовослужбовець.

Telegram-канал «Миряни захисники України» був створений спеціально для публікацій відеозвернень військовослужбовців, які захищають Батьківщину на передовій, на підтримку Української Православної Церкви.

Адміністратори каналу вже опублікували ряд таких звернень, їх можна переглянути за посиланням.

Також на каналі закликають усіх небайдужих військових надсилати свої відеозвернення на номер телефону: +38095 677 79 69 (Viber \ Telegram).

Просмотров: 374