Духовно-гуманітарна місія духовенства та вірян УПЦ відвідала Херсон (оновлюється)

13 грудня 2022 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, на Херсонщині побувала духовно-гуманітарна місія Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Представники п’яти єпархій доставили на деокуповані території харчі, ліки, одяг та обігрівальні засоби. А також для молитовного поклоніння святині Всеукраїнського хресного ходу – образ Покрову Пресвятої Богородиці з часткою омофору Пречистої Діви, ковчег з мощами 30 святих воїнів, іконою святителя Миколая Мирлікійського чудотворця з часткою його мощей.

Місія відбулася спільними зусиллями Синодальних соціального та військового відділів, Благодійного фонду «Фавор», Відділу у справах сім‘ї Київської єпархії, Молодіжного відділу Бориспільської єпархії за участю духовенства Київської, Білоцерківської, Бориспільської, Кіровоградської та Миколаївської єпархій УПЦ.

«Крупи, борошно, цукор, тушонка, ковбаси, консерви, теплі речі, генератор — загалом тони гуманітарного вантажу на 9 мікроавтобусах. Це цілий гумконвой!», — прокоментували учасники гуманітарної місії.

Просмотров: 646