У Сумській єпархії відспівали сина священника, який загинув, захищаючи Україну від російської агресії

29 грудня 2022 року в селі Великий Вистороп на Сумщині відбулося відспівування сина священника УПЦ новопреставленого воїна Василія Коробейника, який віддав життя у бою із російськими окупантами. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Сумської єпархії.

Головний сержант, командир відділення Василій Генадійович Коробейник, син священника Геннадія Коробейника, настоятеля храму святої Параскеви П’ятинці у с. Великий Вистороп Лебединського церковного округу, загинув 23 грудня у бою в Донецькій області.

З благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія чин відспівування воїна очолив благочинний Лебединського церковного округу протоієрей Роман Андрухів у співслужінні Лебединського духовенства.

Отець Роман зачитав співчуття митрополита Євлогія отцю Геннадію і матінці Валентині, рідним і близьким, товаришам і друзям загиблого воїна.

Царство Небесне новопреставленому воїну Василію!

Нагадаємо, У Сумській єпархії висловили співчуття священнику, син якого загинув у бою під Бахмутом.

Раніше, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин у селі Карапиші Миронівського благочиння звершив чин похорону полеглого воїна Василя Нагая, сина священника Білоцерківської єпархії протоієрея Ярослава Нагая.

Просмотров: 7527